Nieuw
Kasteeldreef, 9890 Gavere
Uit de hand verkoop bij hoger opbod
€ 659 933

Een site met 4 woningen met elk een aanpalende garage in het centrum van Gavere

Beschrijving

De site heeft 4 woningen met elk een aanpalende garage in het centrum van Gavere. De woningen hebben op het gelijkvloers een ingerichte keuken, een living en apart toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad en toilet.

De site wordt in zijn geheel verkocht. De woningen worden niet individueel verkocht. 3 van de 4 woningen zijn vrij van gebruik. De woning in de Kasteeldreef nummer 33 wordt bewoond door een personeelslid van de federale politie op basis van een statutair woonrecht. De koper moet het woonrecht respecteren tot het recht uitdooft wegens pensioen, vrijwillig vertrek of een andere reden. De koper en de huidige bewoner zijn verbonden door een bruikleenovereenkomst. De bewoner zal maandelijks een vergoeding van 242,90 euro aan de koper betalen voor het gebruik van de woning. Het model van bruikleenovereenkomst is ter beschikking van de geïnteresseerde kopers.

De woningen hebben elk een brutovloeroppervlakte van 196 m². De totale oppervlakte van het terrein bedraagt 13 a 26 ca. Het basis KI voor de woningen bedraagt 880 euro per woning en 10 euro voor het terrein. De woningen zijn bereikbaar via een toegangsweg die hoort bij het eigendom van Kasteeldreef nummer 27 en waarop een erfdienstbaarheid gevestigd is in het voordeel van de woningen.

Gezien de nakende aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel door watervoorzieningsmaatschappij Farys (project Molenstraat – Kasteeldreef), wordt de koper verplicht op zijn kosten het regenwater van de woning te scheiden van het afvalwater (documenten van toepassing worden overhandigd aan koper).

Een asbestinventaris is ter beschikking op het Federaal Aankoopcomité.

Locatie
BelgiëVlaanderenOost-Vlaanderen

Contact

Federaal comité tot aankoop van onroerende goederen
Finance Tower
Kruidtuinlaan 50, bus 398
1000 Brussel

E-mail: sppd.federaalcomite@minfin.fed.be