Coronavirus

Les visites sont uniquement possibles : 

  • sur rendez-vous
  • avec maximum deux personnes
  • avec masque
Nouveau
Kabbeekvest 44, 3300 Tienen
Vente de gré à gré au plus offrant
€ 198 000

Grote woning met 5 slaapkamers en een tuin

Description

Vu que le bien se trouve en région Flamande, l'annonce est en néerlandais.

Dit groot herenhuis omvat naast het gelijkvloers ook 2 verdiepingen. Op het gelijkvloers is er een inkomhal, een wc, een grote leefruimte met een parketvloer, een keuken, een bergplaats en een veranda. Van daaruit is er een trap naar de tuin. Op de eerste verdieping is er een grote traphal, 2 slaapkamers en badkamer.
De tweede verdieping omvat een traphal en 3 slaapkamers. De verdiepingen worden met elkaar verbonden via een statige trap.Doordat de woning volledig onderkelderd is, zijn er verschillende kelders aanwezig. Van daaruit is ook een uitgang naar de tuin. Ongeveer de helft van de vensters is voorzien van dubbel glas en sommigen hebben een rolluik.

Het perceel heeft een diepte van ongeveer 35 meter en het gebouw heeft, volgens het kadaster, een bebouwde oppervlakte van 118 m², de bruto vloeroppervlakte bedraagt +/- 360 m².

De Kabbeekvest is een verhoogde eenrichtingsstraat, afgeboord met bomen, parallel aan de ring van de stad Tienen. Daardoor is er een goede bereikbaarheid naar allerlei voorzieningen (winkels, scholen...).

Localisation
BelgiqueFlandreBrabant flamand