Dorp West 98, 2070 Zwijndrecht
Vente de gré à gré au plus offrant
€ 255 000

Een eengezinswoning in halfopen bebouwing in Zwijndrecht, Dorp West 98

Description

Cette description est seulement disponible en néerlandais.

Deze praktisch ingerichte en zonnige eengezinswoning in halfopen bebouwing in een doodlopende straat is gelegen nabij het centrum van Zwijndrecht en het Vredespark. De woning beschikt over een living, eetkamer, keuken, berging/wasplaats, terras, inpandige garage en inkomhal met toilet op het gelijkvloers. Onder het woongedeelte bevindt zich een kruipkelder. Vooraan is een inpandige garage aan de oprit, achteraan bevindt zich de tuin met een tuinberging.
De eerste verdieping omvat een ruime badkamer, drie slaapkamers en een nachthal met een tweede toilet. Onder de nok van het dak is nog een kleine zolder.
Voor de woning ligt een private toegangsweg die aansluit op de openbare weg. Hiervan wordt u voor 1/4e eigenaar in onverdeeldheid.

Het perceel is volgens het opmetingsplan 5 a 68 ca groot, de bruto-vloeroppervlakte bedraagt 198 m². Het basis KI bedraagt 720 euro.

Bereikbaarheid: Zwijndrecht Dorp West is een gewestweg (N70) die leidt naar Sint-Niklaas en aansluit op de autosnelweg E17 die Antwerpen verbindt met Gent. De afstand tot het centrum van stad Antwerpen bedraagt 6 km.

Op 100 m afstand is er een halte (Hof ter Rijen) van de Lijn met een regelmatige verbinding naar zowel Antwerpen (tram 3 richting Merksem). Op 1 km afstand bevindt zich het treinstation van Zwijndrecht met verbindingen naar o.a. Antwerpen en Gent.

Localisation
BelgiqueFlandreAnvers