Coronavirus

Bezichtigingen zijn alleen mogelijk: 

  • op afspraak
  • met maximum twee personen
  • met mondmasker
Nieuw
Boulevard du Régent 30, 1000 Bruxelles
Verkoop uit de hand aan de meestbiedende
€ 3 500 000

Kantoorgebouw

Beschrijving

Dit kantoorgebouw in modernistische stijl en gebouwd in 1961 door architect Stanislas Jasinski, is gelegen langs de Kunst-Wet tunnel, vlakbij het Brusselse park en het metrostation Kunst-Wet.

Het gebouw heeft een voorgevel van 13 m, gericht naar het oosten, op een 54 m diep perceel, dat 11 m van het voetpad ligt.

Het heeft een oppervlakte van +/- 2.330 m² en heeft zeven verdiepingen en twee kelderverdiepingen:

- Kelder -2: 7 parkeerplaatsen, een draaischijf om gemakkelijk te kunnen manoeuvreren, archiefruimten, technische ruimten, stookruimte

- Kelder -1: 9 parkeerplaatsen, vestiaire, sanitaire, kluis, badkamer van de conciërgewoning

- Gelijkvloers: inkomhal, 2 liften (buiten gebruik), trappenhuis, eetzaal, vergaderzaal, sanitaire, conciërgewoning (woonkamer, keuken, twee slaapkamers, toegang tot de badkamer in de kelder, toegang tot een binnenplaats), oprit naar de ondergrondse parkeergarage

- Eerste verdieping: mezzanine kantoren, vide aan de inkomhal, sanitair

- Tweede tot vijfde verdieping : kantoren, sanitair

- Zesde verdieping: directiekantoren, ontvangsthal, sanitair

- Zevende verdieping: inspringende voor- en achtergevel (terrassen), kantoren

De begane grond heeft een oppervlakte van +/- 470 m², de verdiepingen van de eerste tot de zesde hebben een oppervlakte van +/- 270 m² elk, de bovenste verdieping heeft 215 m².

Het gebouw staat sinds 2005 leeg, er is sprake van waterinfiltratie... Het vereist een ingrijpende renovatie, ongeacht het gekozen gebruik.

………….

Om een geldig bod uit te brengen, gelieve het biedingsformulier te downloaden (zie rubriek ‘een bod doen’), af te printen, vervolledigen en te dateren. Dit formulier kunt u dan opsturen naar het Federaal Comité tot aankoop van onroerende goederen.

Als er meerdere biedingen uitgebracht worden, wordt de procedure verdergezet door een arbitragezitting met de kandidaat-kopers die de 5 hoogste geldig uitgebrachte biedingen hebben uitgebracht.

Locatie
BelgiëBrussel