Coronavirus

Bezichtigingen zijn alleen mogelijk: 

  • op afspraak
  • met maximum twee personen
  • met mondmasker
Nieuw
Chaussée des Grenadiers 55, 4690 Émael
Verkoop uit de hand aan de meestbiedende
€ 145 000

3-gevelwoning op een groot terrein.

Beschrijving

De mooie 3-gevel woning, gebouwd in 1936, ligt aan de Chaussée des Grenadiers in het gehucht ‘Op de weg naar Maastricht. De woning ligt op de weg tussen het Luikse dorp Eben-Emael (gemeente Bitsingen) en het Limburgse dorp Kanne (gemeente Riemst).

Het ligt op een groot terrein en heeft daardoor een mooie voortuin van ongeveer 13 m van de weg, veel ruimte naast de woning en een grote tuin (die naar achteren toe omhoog loopt).

De woning heeft, volgens het kadaster, een nuttige oppervlakte van 124 m² en is als volgt samengesteld: op het gelijkvloers: een inkomhal, een klein salon met een kleine eetkamer, een kleine keuken, een toilet; op de verdieping: een grote kamer met badkamer, een tweede kamer, een kleine kamer die dienst kan doen als bureau. De woning heeft tevens een zolder die bereikbaar is via een vaste trap (niet via een inklapbare zoldertrap).

De badkamer is te bereiken via een kamer. Niettemin, de toekomstige eigenaar zou kunnen overwegen om een badkamer te installeren in de bureau en de huidige badkamer om te vormen tot dressing.

De woning bevindt zich in een vervallen staat en heeft een renovatie nodig. De elektriciteit moet volledig aangepakt worden, de verwarming is vermoedelijk geheel of volledig te herdoen, afwerking idem, enz.

Klein beschrijf: mogelijkheid om te genieten van de kortingen op de registratierechten voor zover de koper al de nodige voorwaarden vervult.

Locatie
BelgiëWalloniëLuik