Nieuw
Leopold Deboeckstraat 7, 1500 Halle
Verkoop uit de hand aan de meestbiedende
€ 220 000

Centraal gelegen woning met 4 slaapkamers en een stadstuintje.

Beschrijving

Deze centraal gelegen woning met 4 slaapkamers bestaat uit 3 bouwlagen (gelijkvloers en 2 verdiepingen). De bebouwde grondoppervlakte is 93 m², de nuttige oppervlakte is 153 m².

Op het gelijkvloers heb je momenteel een inkomhal, gang, trap naar kelder en verdieping, living, woonplaats/eetruimte, keukentje, wc en veranda. Achteraan is er een stadstuintje. De eerste verdieping beschikt over 2 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de straatzijde is voorzien van een lichtrijke erker. De dakverdieping met verhoogde opbouw is toegankelijk via een vaste trap. Er zijn daar een overloop, 2 slaapkamers  en een niet ingerichte zolder aan de achter-/tuinkant.

De woning ligt op een boogscheut van het station van Halle met diverse trein- en busverbindingen. In de straat geldt éénrichtingsverkeer en zone 30. Het handelscentrum van Halle, uitgeruste kern, met talrijke voorzieningen, ligt op 1 km afstand. Verder is een ruim aanbod aan scholen in de relatieve nabijheid. De Mobiscore bedraagt 8,7/10.

Bezoeken enkel na afspraak op 0470 77 82 52.

Om een bod uit te brengen, klik op het tabblad 'een bod doen' en vul het juiste formulier in en stuur het op naar kristof.crommelinck@minfin.fed.be. Dit kan tot en met 28 maart 2023.

 

Locatie
BelgiëVlaanderenVlaams-Brabant