Coronavirus

Bezichtigingen zijn alleen mogelijk: 

  • op afspraak
  • met maximum twee personen
  • met mondmasker
Nieuw
Lippenslaan 80/5, 8300 Knokke-Heist
Verkoop uit de hand aan de meestbiedende
€ 355 000

Triplexappartement op de bovenste verdieping van residentie Zeewind in de Lippenslaan.

Beschrijving

Het triplexappartement in 'Residentie Zeewind' ligt op de vijfde, zesde en zevende verdieping aan de alom gekende Lippenslaan te Knokke-Heist.

Het appartement heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een terras. Beide hebben een elektrisch bediend zonnescherm. Daartussen ligt de living met open keuken. Er is ook een aparte wc. Een trap leidt naar de zesde verdieping. Daar zijn er naast de badkamer ook 2 slaapkamers. De triplex bestaat uit 2 verdiepingen met woonruimtes + zolderruimte die ingericht is als slaapkamer met ingemaakte kasten. Deze geeft toegang tot de liftmachinekamer.

De bewoonbare vloeroppervlakte is ongeveer 100 m².

Er is een toegang met lift en trap tot het appartement op de 5de verdieping. Op het 6de kan je ook via de lift het appartement verlaten (niet binnenkomen).

In de kelderverdieping is er nog een eigen kelderruimte voorzien.

Het station en de zeedijk liggen op wandelafstand.

De biedingen zijn, gezien de omstandigheden, opgeschort. Zodra de nieuwe einddatum, voor het sturen van uw bod, bekend is zullen we hiervan op de hoogte brengen. Gelieve hiervoor een eenvoudige mail te sturen naar kristof.crommelinck@minfin.fed.be met vermelding van het pand.

Locatie
BelgiëVlaanderenWest-Vlaanderen